2024. május 17. - Paszkál

Tóba fulladt a vőfély

Éjszakai fürdőzéshez támadt kedve a vőfélynek egy Wolverhamptonban tartott esküvőn. A férfit azóta sem találják a tóban; búvárok keresik.
2010. augusztus 9. hétfő 10:50 - HírExtra
Éjszakai úszásra indult egy wolverhamptoni esküvőn a vőfély. Miután azonban nem tért vissza órák múlva sem, a násznép keresni kezdte az eltűnt férfit.

Miután a húsz év körüli asztmás férfit a rendőr búvárok és a hőkamerás keresővel felszerelt helikopteresek sem találták, feltételezik, hogy belefulladt a tóba.

A fiatalember este 11 óra körül indult el a tóhoz, és többen látták, ahogy a túlsó part felé úszik. A násznép közül néhányan a vigasság közepette meghallották a segélykiáltásokat, és azonnal odasiettek, hogy kimentsék, de már csak a parton hagyott ruháit találták meg.

Két barátja a vízbe is utánament még mielőtt a mentők odaértek, de hiába. Miután bizonyossá vált, hogy a fiatalember eltűnt, az egész násznép, de különösen a menyasszony és a vőlegény le volt sújtva.

– Először senki sem fogta fel, hogy mi történt – mondta az ifjú pár az Express & Star című lapnak. – Csak később fogtuk fel, hogy tragédiával végződött az esküvőnk.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását