2024. május 17. - Paszkál

Nézőcsúcs várható a FEZEN-en?

A Uriah Heep, a Gamma Ray, valamint a Therapy is fellép a szeptember 9-én kezdődő Fehérvári Zenei Napokon (FEZEN); a három napos rendezvényen öt színpadon és egy alternatív helyszínen mintegy száz fellépőt láthatnak-hallhatnak az érdeklődők.
2010. augusztus 27. péntek 15:00 - HírExtra
A tizenharmadik FEZEN-en hat külföldi együttes áll színpadra, köztük a brit hard rock legendás csapata, a Uriah Heep, a német power metalcsapat, a Helloween egykori énekes-gitárosa, Kai Hansen által alapított Gamma Ray, a szintén német és szintén metált játszó Edguy, valamint az észak-ír Therapy, amely az alternatív metál stílus egyik kiválósága - közölte Fejes Tamás, a rendezvény kommunikációs munkatársa pénteken az MTI-vel.

A hazai fellépők között lesz Ákos, Fenyő Miklós és a tizenöt év szünet után az eredeti felállásban visszatérő underground zenekar, a Legát Tibor által vezetett Kézi-Chopin.

A fesztivál ezúttal is a város szélén, a Sóstó Ipari Parkban, a Jüllich Glas területén lesz. A szervezők nézőcsúcsra számítanak: túl szeretnék lépni a tavalyi 33 ezres látogatói számon.

A fesztiválozók különbuszokkal, és kedvezményes áron igénybe vehető taxikkal juthatnak a rendezvény színhelyére, majd térhetnek vissza a programok után a városba, de néhány száz autónak parkolóhelyet is biztosítanak. A fesztivál idején kemping, élelmiszerbolt és menüt felszolgáló étterem is üzemel majd.

A FEZEN megrendezése csaknem 150 millió forintba kerül, a rendezvényt 20 millió forinttal támogatja Székesfehérvár önkormányzata.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását