2024. május 18. - Erik, Alexandra

Cini ismét börtönbe megy?

A legfrissebb pletykák szerint Zalatnay Cinit ismét bíróság elé cibálják a hitelezők. Cini addig nem óhajt az üggyel foglalkozni, míg nem kapja meg a hivatalos értesítőt.
2010. október 19. kedd 10:48 - HírExtra
Az énekesnő tárnoki otthonát néhány héttel ezelőtt pakolták ki a végrehajtók, most azonban ismét támadnak a hitelezők: adócsalás miatt feljelentették Cinit, s az ügyészség is elindította a nyomozást.

Cini állítólag 13 éve követte el a csalássorozatot, közel húszmillió forinttal tartozik a károsultaknak. Több jogerős ítélet után a művésznő számos ígérete ellenére sem volt hajlandó megfizetni a tartozását.

Korábban kilátásba helyezték Zalatnaynak az új büntetőfeljelentést, amit szeptemberben meg is tettek. Az ügyészség a csatolt dokumentumok alapján megalapozottnak találta az adócsalás gyanúját, ezért utasította a VPOP-t a nyomozás lefolytatására.

A hitelezők, akik jelen esetben feljelentők is lettek, arra alapozzák vádjaikat, hogy olyan papírokra bukkantak a végrehajtás alatt, amelyek bizonyítják: miközben Cini arról panaszkodik, hogy nincs semmilyen bevétele, más cégeken keresztül folynak be hozzá pénzek. Nem számláz, ő csak a végállomása a gázsinak, így viszont adócsalást követ el – állítják a feljelentők.

Cini a Blikkből értesült a nyomozás elrendeléséről. "Amíg hivatalos értesítést nem kapok, addig nem szeretnék semmit sem nyilatkozni" – mondta röviden. Zalatnay Sarolta ügyvédje, dr. Medveczky Mihály sem tud újabb feljelentésről.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását