2024. május 20. - Bernát, Felícia

Halálos baleset vaddisznók miatt

Egy fiatal férfi és egy fiatal nő vesztette életét szerdán éjjel az M7-es autópályán, mikor autójukkal egy vaddisznócsordát gázoló kamionnak rohantak - értesült a HavariaPress.
2010. október 28. csütörtök 10:21 - HírExtra
A baleset a sztráda 33-as kilométerénél, a Váli-völgyi pihenőhely kihajtójánál történt. Egy Letenye felé tartó horvát kamion elé egy vaddisznócsorda futott a pályára.

A kamion több állatot halálra gázolt, a sofőr az eset után a lehajtón megállt. Mikor hátrament, hogy megnézze, mit ütött el, egy Opel Corsa rohant a kamion hátuljába. Az Opel vezetője fékezett, de nem tudott megállni, nagy sebességgel ütközött a kisautó a vontatványnak. A gépkocsit vezető 35 éves fiatalember, valamint a mellette ülő 28 éves nő is szörnyethalt.

Autójuk a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, holttesteiket csak hosszadalmas munkával tudták kiemelni a tűzoltók. A hajnali órákig tartó mentés és helyszínelés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták. A tragikus baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását