2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Keleti Györgyit üzletember boldogítja

Keleti Györgyi, aki legutóbb bírósági perével került a címlapokra, úgy tűnik, újra szerelmes. Vagy legalábbis jól érzi magát egy tehetős üzletember oldalán.
2010. október 28. csütörtök 11:15 - HírExtra
Keleti Györgyi ismét szerelmes. Az ex-miniszter lánya újra képes mosolyogni és önfeledten élvezni az életet peres ügye ellenére. Noha Györgyit nagyon megviselte, hogy üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt eljárás folyik ellene, a bajban támaszra lelt egy jómódú üzletember személyében.

Györgyi hódolója mindenben támogatja a lányt, aki pedig élvezi, hogy kényeztetik, és lesik minden kívánságát. Az üzletember személyéről még nem sokat tudni. Györgyi csak annyit árult el, hogy a férfinak üzleti érdekeltségei vannak, céltudatos, határozott férfi, és komoly egzisztenciával rendelkezik.

Bulizni szinte egyáltalán nem járnak együtt, megadják egymásnak a kellő szabadságot, de a férfi engedi, hogy Györgyi olykor a barátaival rúgjon ki a hámból. Igaz, ha azt kéri, hogy most Györgyi inkább ne menjen bulizni, akkor a modell örömmel eleget tesz a kérésnek.

"Az új párom nem híresség, és nem is akar az lenni, ezt a kívánságát tiszteletben tartom. A magánéletemet szeretném csak magamnak megtartani, úgyhogy legyen elég annyi, hogy az új párom nagyon boldoggá tesz engem, a közelmúltban például azzal állt elő, hogy a közelgő születésnapom alkalmából elvisz engem egy egzotikus nyaralásra."

Györgyi úgy érzi, a férfi segítségével mostmár le tudja zárni viharos múltját annak minden fájdalmával együtt. "Jót akar nekem, mindenben támogat, de ugyanakkor nem köt le, nem kell elszámolnom az időmmel, megvan a külön, saját életünk. Erős a kapocs közöttünk, de nem élünk együtt. Lassan haladunk. Most minden jó, minden harmonikus az életemben. Nem bántanak, csak szép, jó dolgok történnek velem, és reggelente mosolyogva ébredek. Az utóbbi időben ilyen nem nagyon volt" – mondta elégedetten Györgyi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását