2024. május 17. - Paszkál

Nagy Feró milliókért megy a bíróságra

Hosszú pereskedés elé néz Nagy Feró, ugyanis lemezkiadója nem kívánja megjelentetni a Beatrice új albumát. Feró azonban nem hagyja annyiban: milliókra pereli a céget.
2010. november 3. szerda 11:44 - HírExtra
Feró három éve olyan szerződést kötött az egyik legnagyobb hazai lemezkiadóval, amely öt évre a céghez láncolja. A menedzsment azonban nem akarja ugyanis kiadni a Beatrice legújabb albumát. A döntés már csak azért is érthetetlen, mert az X-Faktoros zsűrizés miatt Feró népszerűbb, mint valaha.

"A lemezcéggel három éve szerződtünk öt évre, de a megváltozott piaci helyzet miatt ez már számunkra előnytelen. Most kelendőbb az árum, így többet adhatnának érte. Sokat beszéltünk a kiadóval, hogy újratárgyaljuk a pontokat, de új szerződés sosem készült. Pedig készen vannak a dalok, amelyeket megmutatnánk a közönségnek" – fakadt ki Feró.

Feró nem tesz le azonban tervei megvalósításáról: elkezdett tárgyalni egy másik lemezcéggel is, amely néhány nap után egy nagyon jó szerződést tett elé. Az eredeti cég azonban hivatalosan figyelmeztetett, hogy hozzá kötöttük magunkat. A lemez így idén már nem jelenhet meg.

Feróék ezért úgy döntöttek, peres útra terelik az ügyet. "Mivel a mai napig nem kaptunk korrekt ajánlatot, nem tudjuk megosztani a dalokat a rajongókkal, kártérítési pert indítottunk. Milliós nagyságrendről szól. Már jogászok dolgoznak az ügyön. Én viszont nem félek, az előző rendszerben is tíz évig harcoltunk egy lemezért, most is megküzdünk érte" – árulta el a Beatrice frontembere.

Az Universal kiadó nem óhajtott tájékoztatást adni az ügyről. 
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását