2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fatima kirobbanó formában van

Új emberként tér vissza a Fekete Vonat Fatimája, aki hajdan komoly túlsúllyal küzdött. Az énekesnő rengeteget fogyott, ennek köszönhetően dívaként lép ismét rajongói elé.
2011. január 7. péntek 10:10 - HírExtra
A sokáig súlyproblémákkal küzdő Mohamed Fatima 2009 nyarán megelégelte a küszködést a kilókkal, és gyomorgyűrűt tetetett be a szervezetébe. A műtét meghozta a várt hatást, ugyanis az énekesnő ma már ötvenhat kilóval kevesebbet nyom a mérlegen. A Londonban élő Fatima, jelenlegi súlyát ugyan nem árulta el, de a friss fotók is tanúsítják, hogy teljesen megváltozott az aranytorkú énekesnő.

„Majd akkor árulom el, hogy hány kiló vagyok, ha elértem a kitűzött súlyhatárt. Még további tizenötöt szeretnék ledobni magamról. Persze nemcsak a gyomorgyűrű segített, rendszeresen diétázom és tornázom is” – mesélte a Fekete Vonat tagjaként két platina- és egy aranylemezt is begyűjtő Fatima.

Az énekesnő élete egyre jobb útra terelődik, hiszen nemcsak lefogyott, tavaly napvilágra került rendőrségi ügye is rendeződött. „Többedmagammal egy szélhámos áldozata lettem. Brókernek adta ki magát, és nagyon kedvező feltételek mellett segített hitelhez jutni. Persze utóbb kiderült, hogy mindezt hamis munkáltatói igazolásokkal tette, de akkor már késő volt."

"Először tanúként idéztek be, de később én is gyanúsított lettem. Végül 165 ezer forintnyi bírságot kellett fizetnem. Nincs priuszom sem. Naiv voltam, és az anyagi helyzetem sem volt rózsás, ezért történhetett meg, de tanultam a hibámból” – mesélte el az esetet a megújult popdíva.

Fatima első szólólemeze tavaszra várható, melyre többek közt a Roy és Ádám Trió énekese, Roy is írt egy dalt, a Neuroticból ismert Pajor Tamás pedig egy dalszöveggel járult hozzá az albumhoz. Az első klip már a vágóasztalon van és nemsokára készül a következő is. A februárban hazatérő énekesnőtől tehát sok meglepetésre számíthatnak a rajongók 2011-ben.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását