2024. május 18. - Erik, Alexandra

Tolvai Renáta átváltozott

Reni haját platinaszőkére festették a Megasztárban, ám utólag megbánta a változást. Ezért most úgy döntött, visszatér a jól bevált vörös fürtökhöz.
2011. január 12. szerda 10:45 - HírExtra
A Megasztár-döntők legelején Tolvai Renáta még vörös hajjal lépett színpadra, azonban a stylistok gyökeresen átváltoztatták, így a nézők többsége már platinaszőkeként jegyezte meg a későbbi 2010-es Év hangját.

„Anno pont a műsor előtt vágattam le a hajam, de nem igazán voltam elégedett az eredménnyel, ezért kényelmetlenül éreztem magam a színpadon is. Ekkor még természetes vörös voltam. Zsidró Tomiék kitalálták, hogy csak a gyökeres változtatás segíthet: így lettem szőke” – mesélte a tizenkilenc éves énekesnő, aki korábban sosem változtatott eredeti hajszínén.
"Régi" - "Új" Reni

„Kezdetben nehéz volt. Hetekig nem tudtam elfogadni, de végül megbarátkoztam vele. Mostanra azonban már meguntam, és szerettem volna visszakapni a saját hajszínemet” – tette hozzá Reni. Majd azt is elárulta, hogy szerelmének, Kállay-Saunders Andrásnak teljesen mindegy, milyen színű a haja, ugyanis a New Yorkból érkezett szívtipró szerint bármilyen frizura jól áll kedvesének.

Fodrásza szerint még kéthárom mosás szükséges ahhoz, hogy a festett szín természetesre kopjon, így átmenetileg még nem régi önmagát látja a tükörben a fiatal lány. Az ismét vörösen tündöklő Renáta attól sem fél, hogy az emberek majd nem ismerik fel régi-új hajszínével, mert szerinte nem a frizurája, hanem a hangja a lényeg.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását