2024. május 17. - Paszkál

Jelentkezzen, aki megsérült a West Balkánnál!

Várja a rendőrség azoknak a jelentkezését, akik a szombat esti tragédia során megsérültek a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen.
2011. január 17. hétfő 16:25 - HírExtra
A három fiatal lány halálát okozó tragédia kapcsán öt embert vettek őrizetbe, az ügyben foglalkozás körében elkövetett, halálát okozó veszélyeztetés miatt folyik a nyomozás - értesült a HavariaPress.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya azoknak a jelentkezését várja a 112-es központi segélyhívón, vagy a BRFK központi ügyeletén, akik a tragédia idején a Nyugati téri szórakozóhelyen voltak, és ott bármilyen sérülést szenvedtek.

Mint ismert, szombaton éjszaka negyed 11 körül vesztette életét két tizenéves és egy huszonéves lány, mikor pánik tört ki a West Balkán nevű szórakozóhelyen. A három áldozat halálát - az elsődleges igazságügyi orvosi szakvélemény szerint - fulladás okozhatta.

A nyomozás eddigi adatai szerint megközelítőleg háromezer ember tartózkodott a szórakozóhelyen, aminek befogadóképessége mindössze háromszázat engedett volna meg.

A szemtanúk szerint egy társaság, hogy az óriási tömegből kijusson, elkezdett kiabálni, hogy késelés történt, erre a rémült tömeg megindult kifelé, és eközben halt meg a három középiskolás lány. A pánik kitörésének okát még vizsgálják.

A szórakozóhelyet szombat estére, fix összegért adta bérbe a a Noise Night Life cégnek a West Balkán Kft., melynek engedélyét a közelmúlban bevonták. A rendőrség a szervezők közül kettő, a helyiség bérbeadói közül szintén kettő, a programsorozat szervezői közül pedig egy embert vett őrizetbe.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását