2024. május 18. - Erik, Alexandra

Megőrülnek az emberek Szíj Melindáért

A Megasztár óta először lépett föl Szíj Melinda. A koncertet a délvidéki Adán tartották, a határon túli rajongók legnagyobb örömére.
2011. február 1. kedd 16:10 - HírExtra
„Ez volt az első olyan kizárólagosan megasztárosokról szóló fellépés, amely a legjobban hasonlított a versenyben megszokott miliőhöz, és ez áll a legközelebb Melinda elképzeléseihez” – mondta Tabár Zoltán, a koncertszervező.

A koncerten több Megasztár is föllépett, de egyértelműen Melindának volt a legnagyobb sikere. „Ő lépett a színpadra harmadikként és az addig is lelkes kétezer fős közönség felrobbant" – mesélte az Aktív riportere, aki helyszínen tartózkodott.

„Azt mondta, rossz élménye van a koncertezéssel kapcsolatban, hiszen a mega-bulikon kifütyülték, ami még mindig erősen él benne, így úgy gondolta, ha itt is hasonló élményben lesz része, akkor nem koncertezik tovább” – tette hozzá a tévés.

Azonban Melinda félelme a alaptalannak bizonyult: akkora sikere volt, hogy a tömeg kis híján elsodorta a felállított kordonokat és az énekesnőt biztonsági őröknek kellett kimenekíteni a fékevesztett rajongók elől.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását