2024. május 18. - Erik, Alexandra

Egymillióért rabolta el saját magát

Egymillió forintos tartozását rendezendő, megrendezte saját elrablását egy nő a Somogy megyei Marcaliban. Az eset még múlt hét szerdán történt, de a rendőrség csak kedden számolt be róla.
2007. február 27. kedd 14:03 - Hírextra

A 37 éves táskai nő este egy SMS üzenetet küldött élettársának, miszerint elrabolták, és egymillió forint váltságdíjat követelnek a szabadságáért cserébe. A rémült férfi a városi kapitányságra ment, és megmutatta az üzenetet. Közben egy másikat is kapott, az állítólagos emberrablók egy Marcaliban lévő helyszínt jelöltek meg a csere lebonyolítására, a férfit a rendőrök is elkísérték. A megjelölt környéken a rendőrök megtalálták a nőt saját kocsijának hátsó ülésén: a lába össze volt kötözve, a keze azonban szabad volt. A csaló azt állította, hogy korábban a kezeit is összekötötték, de azt a madzagot már sikerült kioldania. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozók kérdéseikkel hamar sarokba szorították az asszonyt, aki bevallotta, hogy csak kitalálta az egész történetet.

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a nő több ellentmondó vallomást is tett, így egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mit akart elérni az önrablással. Lehetséges, hogy tartozásai rendezésére szeretett volna megszerezni az élettársától egy nagyobb összeget, ám egyik vallomásában arról is beszélt, hogy a múlt hét szerdán elloptak tőle 1 millió forintot.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását