2024. május 19. - Ivó, Milán

Rendőr mentette ki az embereket a tűzből

Két embert mentett ki az égő házból egy szolgálaton kívüli rendőr Tiszalökön; a lángok oltásán dolgozó tűzoltók közül ketten rosszul lettek, őket kórházba szállították a mentők - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság és a katasztrófavédelm
2007. november 8. csütörtök 09:35 - Hírextra

A lángoló lakásra és melléképületére a szolgálatból hazafelé tartó tiszadobi rendőrőrs parancsnoka figyelt fel szerda este Tiszalökön. Miután megtudta, hogy az épületekben két nő tartózkodik, azonnal a segítségükre sietett, s kimenekítette őket - mondta Fülöp Gergely, a térségi főkapitányság sajtószóvivője.

Ostorházi Krisztián főhadnagy egy helybeli lakossal, Széki Máriával ezután gázpalackokat vitt ki a szabadba biztonságos helyre, majd megakadályozták, hogy a lakók az értékeikért visszamenjenek a lángok közé.

A tüzet több órás megfeszített munkával a riasztott helyi, a tiszavasvári és a nyíregyházi tűzoltók fékezték meg, akik közül ketten rosszullétre, légzési nehézségre panaszkodtak, ezért biztonsági okokból a mentők kórházba szállították őket - tájékoztatott Pernyák Sándor ezredes, a katasztrófavédelmi szervezet igazgatója.

Hozzátette: a tiszavasvári és a nyíregyházi tűzoltót az orvosi ellátás után csütörtökre virradó éjjel már kiengedték a szabolcsi megyei gyógyintézetből.

A tetemes kárral járt tűz keletkezési okát vizsgálják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását