2024. június 2. - Kármen, Anita

Hétfőn szavaznak

Várhatóan a miniszterelnök felszólalásával kezdődik, és késő este a költségvetésről és az egészségbiztosítási törvényjavaslatról történő végszavazással fejeződik be az idei utolsó parlamenti ülésnap december 17-én.
2007. december 13. csütörtök 17:35 - Hírextra

Az előzetes napirendi javaslat szerint a 13 órakor kezdődő rendkívüli ülésnap Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásával indul. A miniszterelnök utoljára október 8-án élt a napirend előtti felszólalás lehetőségével, bár december 3-án Varga Mihály (Fidesz) felszólalására reagált az Országgyűlésben.

A képviselőknek a várhatóan este fél héttől 11 óráig tartó határozathozatalok során több mint húsz törvényjavaslatról kell majd dönteniük, utolsóként az egészségbiztosításról szóló javaslatról és a jövő évi költségvetésről.

Ezt megelőzően megválasztják az adatvédelmi biztost, és a jövő nemzedékek országgyűlési biztosát, valamint döntenek a Fidesz kezdeményezésére tartandó népszavazás elrendeléséről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását