2024. május 5. - Györgyi

Árulkodó szex

A legtöbb férfi számára problémát jelent, hogy nyíltan beszéljen az érzéseiről, így sokszor a szex közben mutatják meg igazi érzéseiket! Bárhogy is, az akciója sokkal többet elárul róla, mint a szavai.
2008. február 24. vasárnap 17:25 - Hírextra

Klasszikus misszionárius rajongó

A misszionárius póz jó lehetőséget teremt arra, hogy beszélgessetek szex közben, azonban ha csak este szereti ezt a pózt bevetni, akkor egy igen tradicionális gondolkodású emberrel hozott össze az élet, aki nem szereti a változást. Tökéletes választás, ha egy megbízható és szavahihető embert szeretnél magad mellé, de készülj fel rá, hogy mellette nem lesz nagy kalandokban részed!

Csaj van felül

Az ilyen pasi szereti, ha a nő kezében van az irányítás, ami jó hír, ha te szereted viselni a nadrágot egy kapcsolatban. Az is jelzésértékű, hogy fontos a pasid számára a te gyönyöröd, mert szex közben teljes glóriádban tűnsz fel előtte ilyenkor. Ugyanakkor azzal, hogy te vagy felül, neki nem kell sokat dolgoznia, vagyis hajlamos lehet a lustaságra.

Perverz

Ha megőrül egy kis korbácsolásért és paskolásért, és csak így tud elélvezni, akkor számára ez a kapcsolat sokkal inkább fantázia, mint valóság. Ő az a férfi, aki minden kaját nyakon önt egy kis csípős paprikával és imád veszélyesen élni. Tökéletes választás, ha te is az izgalmat keresed egy kapcsolatban és nem egy komoly kapcsolatnak szánod ezt az egészet, hanem csak kellemes időtöltésként fogod fel. Ha az ilyen jellegű dolgok nélkül képtelen elélvezni, az arra utal, hogy a szex sokkal fontosabb számára, mint te.

Kutyapóz imádó

Ha a szex egy részét így szereti, az teljesen rendben van. De ha csak ezt akarja, minden egyes alkalommal, akkor te csak egy megszerzendő zsákmány vagy a számára. Ez a póz nagyon személytelen: nem kell az arcodba néznie közben, ami arra utalhat, hogy nem akar szembesülni az érzéseiddel.

Kanál-fan

Ez az intim póz biztosítja azt, hogy a legnagyobb felületen érintkezzen a testetek. Egyszerre lassú, gyengéd és nagyon intenzív, ez pedig egy nagyon érzékeny személyiségről árulkodik. Az ilyen férfi érzelmi biztonságra törekszik, és akkor boldog, ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhet veled.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását