2024. május 3. - Tímea, Irma

Szomszédját rabolta ki egy csavarhúzóval

Szomszédja támadott meg és fosztott ki lakásában egy idős nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászon - tudta meg a HavariaPress. Csütörtökre virradó éjjel tört rá a 68 éves asszonyra az akkor még ismeretlen támadó.
2008. február 29. péntek 12:44 - Hírextra

Az álmából felriadt nőt egy csavarhúzóval fenyegetve, pénzt követelt a kapucnis rabló. Kétezer forintot kapott, majd fegyverként használt szerszámát elejtve elmenekült, mikor az asszony telefonjához nyúlt, s a rendőrséget tárcsázta.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nagy erőkkel kezdett nyomozni a rabló után. Az adatgyűjtés hamarosan a szomszéd házban, albérletben lakó fiatalemberre terelte a gyanút. A többszörösen büntetett előéletű, 20 éves fiatalember konyhájában, a sütőbe rejtve találták meg a rendőrök azt a pár cipőt, melyet a rablás során viselt. A fiatalember adatainak ellenőrzésekor kiderült az is, hogy a bíróság egy korábbi ügye miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrség őrizetbe vette a fiatal férfit.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását