2024. május 13. - Szervác, Imola

Ingyen balesetbiztosítás a gyerekeknek

Az iskola kapui hamarosan bezárulnak és megkezdik a gyerekek a vakációt. Azok a szülők, akiknek munkáltatójuk Ticket Service utalvánnyal ad támogatást az iskolakezdéshez, nyugodtabbak lehetnek.
2008. május 19. hétfő 14:15 - Hírextra

Az iskola kapui hamarosan bezárulnak és megkezdik a gyerekek a vakációt. Azok a szülők, akiknek munkáltatójuk Ticket Service utalvánnyal ad támogatást az iskolakezdéshez, nyugodtabbak lehetnek. Az Accor Services Magyarország Kft. beiskolázási utalványa mellé most balesetbiztosítást kapnak a gyermekek. A támogatás július 1. és október 31. között adható, de már mostantól megrendelhető. Így akár már a vakáció alatt biztosítottak lehetnek a gyerekek.

Az Accor Services Magyarország Kft. így gondoskodik a cégek és a munkavállalók kényelme után, a gyermekek biztonságáról is – mondotta Emmanuel MALAN a cég ügyvezető igazgatója.

A beiskolázást segítő 20.700 Ft/gyermek/szülő összegig adómentes juttatást azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek általános vagy középiskolás gyermekük van. A hozzájárulást mindkét szülő igénybe veheti, azaz a támogatás gyermekenkénti összege, elérheti a 41.400 forintot. Természetesen nem minden cég engedheti meg magának, hogy kihasználhassa a teljes adómentes keretet, mint béren kívüli juttatási formát, de ezzel együtt is a beiskolázási utalvány a második legkedveltebb utalvány az étkezést szolgáló utalványok után.

Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását