2024. május 8. - Mihály

Ha újítani akarsz az ágyban, olvasd el!

Minden fantasztikus. Elképzelni sem tudsz jobbat. Reggelente úgy kell kiszöknöd az ágyból, hogy el ne késs. Arról pedig, hogy hol tart a Barátok közt fogalmad sincs, mert annyira fergeteges a szex, hogy inkább azzal töltitek minden szabad estéteket. Ennek
2008. május 20. kedd 06:37 - Hírextra

1. Fürdőpercek

Szeretkezés előtt fürödjetek meg együtt. Gyönyörűen rendezd be a fürdőszobát, világítson gyertyafény! Cseppents a fürdővízbe két-két csepp pacsuli-, szantálfa és levendula olajat, ez a keverék serkenti a szexuális vágyat. Az illatok és a forró víz elvarázsolnak.

2. Csók, csók és csók

Egyesüljetek szenvedélyes csókban minden egyes nap legalább tíz másodpercig. Sok pár szeretkezik rendszeresen, de szinte sosem csókolózik. Pedig igazán kár kihagyni a testi érintkezésének ezt a meghitt formáját.

3. Masszírozás kéz nélkül

Szép lassan masszírozd meg a fiúdat, de ne használd hozzá a kezedet. Előtte azonban lassan vetkőztesd le, ügyelve, nehogy megfázzon. Aztán simogasd végig a testét (a péniszét kivéve), méghozzá hátratett kézzel - használd az arcodat, a melledet vagy akár a lábad kisujját. Amikor tökéletesen ellazult, váratlanul dörzsöld a melledet a péniszéhez.

4. Lassíts!

Meglepetésül és további ingerlés gyanánt próbáld úgy követni a szokásos rítust az ágyban, hogy mindent négyszer olyan lassan csinálsz, mint rendesen. Így mindkettőtöknek lesz ideje valóban egymásra hangolódni.

5. A szálloda varázsa

Ugye te is úgy találod, hogy izgalmas kaland szállodában vagy idegen helyen szeretkezni? Miért ne formálhatnál idegen környezetet a saját hálószobádból? Először is rejts el szem elõl minden családi fényképet és munkaeszközt. Vásárolj pár különösen sűrű szövésű, finom, selymes tapintású lepedőt. Áldozz némi pénzt egy pár vastag, bolyhos törülközőre, hogy abba takargasd be kedvesedet. Végül pedig, hogy tökéletes legyen a szállodai hangulat, készíts elő egy tálcára pezsgőt és rágcsálnivalót a szex utánra.

6. Légy te a desszert!

Készíts vacsorát, de ne adj evőeszközt, hogy kézzel kelljen etetnetek egymást. Meglehetősen lucskos élmény egyenként adagolni a falatot a másik szájába. Ráadásul remek szórakozás, főleg ha mondjuk salátát vagy olasz tésztaféleségeket szolgálsz fel. Desszertnek aztán te magad is megteszed.

7. Ordíts kedvedre!

Adj hangot annak, ha élvezed! Ordíts, mintha ölnének, nevess, kiabáld a nevét - bármit, amihez csak kedved van. A szomszédot meg csak egye a sárga irigység! Ha zavarba jönnél, ne feledd, hogy ezzel partnerednek is örömet szerzel. Minél inkább hangot adsz gyönyörödnek, annál biztosabb lesz benne, hogy ő a világ legjobb pasija. Ráadásul az orgazmusod is erőteljesebb lesz, ha igazán kiereszted a hangod.

8. Lopj tőle

Akkor se habozd kimutatni vágyaidat, ha nem örök társad hozza rád az izgalmat. Ha lezavartok egy gyors numerát, talán rossz kislánynak érzed magad, mindazonáltal nem fogod megszegni a hűséget. Sokan épp azért kezdenek viszonyt egy harmadikkal, mert egy kis titkos rosszaságra vágynak. A lopott csókok megadják ezt az élményt, s közben mégsem csalod meg a kedvesed.

9. Tágra nyílt szemek

Próbáld meg végig nyitva tartani a szemed szex közben. Meglátod, milyen csodálatos és ismeretlen érzések várnak rátok. Először csókolózzatok nyitott szemmel, és keressétek egymás tekintetét az előjáték alatt is. Alkalomról alkalomra szaporítsátok a nyitott szemmel töltött percek számát, egészen addig, míg végül a kölcsönös orgazmust is nyitott szemmel élitek át.

10. Párnacsata

A szex nagy barátai a párnák! Tégy egyet partnered feneke alá, ha te vagy felül, a misszionárius pózban pedig támaszd meg a magadét. Ha az asztalon fekszel, készíts el több párnát is, ami csak van otthon.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását