2024. május 7. - Gizella

Sztárok és a gyereknap

Folyton rohanunk, de a gyereknap szent – árulta el Fésűs Nelly, Szandi és Hajas László. A Csak Csajok ma reggel csak a gyerekekről szólt: játszóházzal, kreatív sarokkal, fagyival, bűvészmutatványokkal és arcfestéssel várta a kis lurkókat a Reggeli s
2008. május 23. péntek 20:53 - Hírextra
A műsorba rengeteg gyerek érkezett. Ott volt Hajas László és kisfia, Zoltán Erika és lánya, Szandi három gyermekével, Fésűs Nelly és Csenge, Ungár Anikó három csöppséggel és Beleznay Endre kislányával, Bodzával.

- Nagy esemény nálunk a gyereknap, mert ilyenkor minden megfordul: nem ők szórakoztatnak minket, hanem mi őket. Blanka például iskolába sem megy, szabadnapot kértem neki – meséli Szandi.

Az énekesnő és férje ilyenkor mindig apró meglepetéssel kedveskedik gyerekeknek, amit a szekrényekben dugnak el. Vasárnap, a hivatalos gyereknapon Szandinak épp fellépése van, de viszi magával az apróságokat is, hogy addig is együtt legyenek.

Hajas Laci ilyenkor sem ad kimenőt az iskolából, de Dávid nem is szomorkodik emiatt. A kisfiú sulijában ugyanis ilyenkor minden a gyereknapról szól.

- Vasárnap mindig együtt vagyunk. Nagyon szeretünk motorozni, biciklizni, vagy kirakós játékot játszani. Sajnos nagyon sokat dolgozom, tegnap is éjjel értem haza, amikor a kisfiam már aludt. Ezért a gyereknap csak róla fog szólni.

Fésűs Nelly és kislánya többnapos pihenőt tart gyereknap alkalmából. A színésznő különféle programokat talál ki, vagy egyszerűen csak kettesben vannak és beszélgetnek.

- Csenge ajándékot is szokott kapni, de volt olyan, hogy cirkuszba mentünk ezen a napon. A lányom imádja a lovakat, de azt hittem, hogy a cirkuszban azért a különlegességek keltik majd fel a figyelmét. Nem így lett. Odavittem az elefánthoz, hogy megsimogassa, mire Csenge csak annyit kérdezett: De hol vannak a lovak?

A kislány imádja az állatokat, minden vágya, hogy idén is eljuthasson abba a lovastáborba, ahol tavaly volt. Nelly azt mondja, minden a viselkedésétől függ.

- Alapvető nevelési elvem, hogy ha Csenge rossz fát tesz a tűzre, akkor mindig megbeszéljük. Neki kell elmondania azt, hogy mi a probléma, és arra is Csengének kell rájönnie, hogy mi a megoldás ilyen helyzetekben. Hiszen a legfontosabb, hogy ő is érezze, miért rossz, amit csinált.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását