2024. május 19. - Ivó, Milán

Nem okozott dugót a lezárás

Nincsenek jelentős torlódások Budapesten, a XI. kerületben a budai alsó rakpart lezárása miatt - jelentette a helyszínről hétfő délben az MTI tudósítója.
2008. június 2. hétfő 13:32 - Hírextra

Folyamatos a forgalom az érintett szakasz lehetséges elkerülő útjain, így a Szent Gellért rakparton, a Bartók Béla, a Karinthy Frigyes, valamint a Budafoki úton egyaránt.

Az MTI tudósítója szerint a déli órákban könnyű volt az áthaladás a Móricz Zsigmond körtéren és a Szent Gellért téren is; kisebb torlódás egyedül a Műegyetem rakparton alakult ki a Szabadság híd irányába, de egy lámpaváltással itt is tovább lehetett haladni.

Komolyabb fennakadások reggel sem voltak a rakpartlezárás miatt. A Fővinform tájékoztatása szerint az érintett szakasszal párhuzamos útvonalakon lelassult ugyan a forgalom, de komolyabb dugók akkor sem alakultak ki.

A budai alsó rakparton a Lágymányosi híd és az Erzsébet híd között a budai Duna-parti főgyűjtőcsatorna építése miatt nem lehet közlekedni hétfőtől.

A szakaszt az év végéig nem lehet majd használni, mert az épülő főgyűjtőcsatorna kivitelezője további részeket zár le a rakparton a munka folytatásához.

A budai felső rakparton a dél felől északi irányba haladó autósok az Erzsébet híd alatt, a Rudas fürdő közelében kialakított lehajtón mehetnek le az alsó rakpartra. Az alsó rakparton északról déli irányba közlekedők pedig az eddig is használt Döbrentei téri felhajtón jutnak fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását