2024. június 2. - Kármen, Anita

Feke Pál mindig is a deszkákra vágyott

A színész saját bevallása szerint gyermekkora óta készült arra, hogy a világot jelentő deszkákra lép. Tíz éves korában már komplett színházzá alakította szobáját, és szülei is rengeteget segítettek neki álmai elérésében.
2008. június 23. hétfő 18:45 - Hírextra
Legmeghatározóbb élménye egyértelműen a Macskák volt, amelynek látványa, hangulata, egyszóval a hatása azonnal magával ragadta és egyből tudta hol is a helye. Ami a tanulmányokat illeti, Pál szinte teljesen autodidakta módon sajátította el a színészetet:

- A rengeteg szerep miatt nem is tudtam volna színi iskolába járni. Szerencsés vagyok, mert az iskolapad helyett élesben gyakorolhattam – mesélte a Cool stúdiójában Horváth Évának és Leonak.

Később, bár számos fontosabb és fő szerepet tudhatott magáénak, az igazi ismertség érdekében jelentkezett egy tehetségkutatóra, amit meg is nyert. Így hamarosan az István, a király című rockopera főszerepében találta magát:

- Nem volt idegen a darab, hiszen Koppányt és Tordát már játszottam, nem egyszer a tengerentúlon is.

Hazánk talán legismertebb színdarabja élén Pál rengeteg élménnyel gazdagodott és mint megtudtuk, hatalmas sikereket értek el, már a főpróbán is óriási érdeklődés fogadta őket. Eddig mindhárom előadás teltházas lett:

- Hihetetlen érzés amikor 12 ezer ember egyszerre énekel veled!

Pál emellett büszke mindenkire, aki a darab munkálataiban részt vett hiszen minden apró részlet tökéletes lett, igazi profizmus jellemzi azt. A színész azt is elárulta, igazán lélekben kellett erre a hatalmas felelősségű szerepre felkészülnie:

- Eltelt 25 év. Egy teljesen más generációnak szólt és egy ilyen nagy sikerű előd után egyszerre jól teljesíteni és újat is mutatni óriási kihívás.

Végül Pál elárulta, színészi elfoglaltságai mellett hamarosan koncertkörútra indul zenekarával sőt, a rengeteg munka mellett remélhetőleg pihenés is vár rá: szeptemberben nyaralni indul.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását