2024. május 9. - Gergely

Közönségdíjat kapott énekesnőnk a brassói Aranyszarvas Fesztiválon

A rajongók záporozó sms-einek köszönhetően nyerte el a Közönségdíjat a hétvégén a brassói Aranyszarvas Fesztiválon Dancs Annamari, aki e rendezvény közel negyvenéves történetében az első romániai magyar előadó volt.
2008. szeptember 8. hétfő 12:37 - Hírextra
A versenyben résztvevők selejtezőjén elutasított, majd mégis visszahívott sepsiszentgyörgyi énekesnő a román közszolgálati televízió által élőben közvetített versenyen három nyelven – románul, angolul és magyarul – adott elő egy romantikus dalt. A közönség tetszését, támogatását sms-ekben fejezte ki, így övé lett a fesztivál legnépszerűbb előadójának járó Közönségdíj.

"Azzal a gondolattal mentem el a fesztiválra, hogy a részvétel a fontos, és már önmagában az is megtiszteltetés, hogy egy ilyen neves fesztiválon részt vehetek, még akkor is, ha nem nyerek" – mondta a romániai magyar sajtónak az énekesnő. Háláját fejezte ki mindazoknak, akik sms-eikkel juttatták hozzá a díjhoz. "Sokan eljöttek szurkolni is, kitartottak mellettem, akárcsak az elődöntőknél".
Az est nagy nyertese a román Razvan Krivach, a második helyet a svéd Biondo együttes nyerte el, míg a harmadik hely a romániai Tony Poptsmas és a Desperado produkciójának jutott.

Az erdélyi Krónika tudósítása szerint ötezer fős közönség énekelt együtt Mick Hucknallal és a sztárvendég Simply Reddel, akinek fergeteges koncertjével ért véget a fesztivál.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását