2024. május 8. - Mihály

Terepjáróval tépték ki

A rendőrség egy sötét színű terepjárót és annak utasait keresi a szombatra virradóan, Bács-Kiskun megye két településén történt, meghiúsult bankautomata lopásokkal összefüggésben - értesült a HavariaPress.
2008. október 12. vasárnap 11:32 - Hírextra
Szankon és Soltvadkerten is megpróbáltak ellopni egy-egy bankautomatát szombatra virradó éjjel: a tettesek feltehetően ugyanazok voltak mindkét helyen. Egy szemtanú hajnali negyed öt körül lett figyelmes a szanki takarékszövetkezeti fiók körül ólálkodó idegenekre, akik egy sötét terepjáróval menekültek el, mielőtt a rendőrök a bejelentést követően, a helyszínre értek.

A pénzintézet bankautomatáját a tetteseknek végül nem sikerült felfeszíteniük, így zsákmány nélkül távoztak. A rendőrség adatai szerint, hajnali öt körül bukkant fel a sötét terepjáró a közeli Soltvadkerten: a tolvajok a helyi OTP fiók előtt álló bankautomatát próbálták ellopni úgy, hogy drótkötelet hurkoltak köré, melyet autójukra erősítettek.

A szerkezetet lerántották talapzatáról, majd körülbelül 100 méteren át vonszolták is járművükkel a tolvajok, akiket azonban - feltehetően - megzavartak, mert végül zsákmány nélkül távoztak. A két ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr főkapitányság folytat nyomozást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását