2024. június 2. - Kármen, Anita

Amy Winnehouse férje szabadlábon

Blake Fielder-Civil, a brit soulsztár, Amy Winehouse férje kikerült a rácsok mögül.
2008. november 6. csütörtök 10:27 - Hírextra
A drogfüggő férfit júliusban ítélték 27 hónap letöltendő börtönbüntetésre, de addigra kilenc hónapot lehúzott az előzetesben, és ügyvédje már akkor jelezte, hogy feltehetően felezni fogják a büntetését.
A szerdán szabadlábra került Fielder-Civilnek a zárkából egyenest egy rehabilitásciós klinikára kell mennie, mert az elvonókúra volt kiszabadulásának egyik feltétele - állította a házaspár egyik ismerőse, akinek értesülését egyelőre nem erősítette meg a brit börtönhatóság.

A brit bulvárlapok korábban kitálalták, hogy az elítélt a rács mögött is narkózott, és akár korábban is szabadulhatott volna, ha belegyezik a kezeltetésébe.

Winehouse, aki maga is súlyosan kábítószerfüggő, ráadásul nincs is jó bőrben, mert ismeretlen betegséggel küzd, 2007-ben ment hozzá a botrányos életű zenészhez Miamiban.

Nem sokáig élvezhették egymás társaságát: a férjet egy 2006-ban elkövetett testi sértésért ültették le. Egy bár menedzserét bántalmazta, majd le akarta fizetni a hallgatásáért.

Az énekesnő, aki több Grammy-díjat kapott óriási sikerű Back to Black című, két éve megjelent albumáért, szintén elvonókúrán volt az év elején. A Daily Mail szerint a kelet-angliai Edmunds Hill fogházból kilépő Fielder-Civilt nem várta a börtönkapunál a koncertjein rendre férje szabadulásáért könyörgő Winehouse.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását