2024. május 17. - Paszkál

Csak szexmentesen

Bár a soha nem szexelünk az első randin szinte már-már aranyszabálynak számít, sok nő és férfi egy gyors vacsi, mozi és némi kis beszélgetés után mégis egyből az ágyban köt ki. Te is el akarod követni azt a hibát, hogy már rögtön az első randin fejest ugr
2008. december 18. csütörtök 09:41 - Hírextra
Az a rettegett gyorshívó

Bizonyára neked is van (vagy volt) egy-két olyan ember a gyorshívódban, aki egyetlenegy dologra volt csak jó számodra, az érzelmek nélküli szexre. De vajon szeretnél te is ilyen címen szerepelni valaki gyorshívójában? Semmiképp, ugye?

Ha az első randid valakivel a te vagy az ő lakásán végződik, nagy esélyed van rá, hogy ezentúl csak akkor fog keresni, ha szexre vágyik, és semmi többre nincs szüksége. Ha ráadásul még a szex sem volt jó, akkor rosszabb esetben egyáltalán nem hív többé az életben.

Ne játszd el az esélyed

Néhány embernek az, hogy egyszer-egyszer becsúszik egy egyéjszakás kaland, nem nagy dolog, és nem rettenti el őket attól, hogy már az első randin lefeküdjenek a másikkal. De! Ha igazán kedveled a másikat és egy valódi kapcsolatot szeretnél vele felépíteni, akkor kétségtelenül eljátszod az esélyed, ha már rögtön az első közös vacsitok után az ágyban találod vele magad.

Ha lefekszel valakivel, akár az első, akár a harmadik vagy akár a huszonhetedik randin, az mindenképpen nehezíti azt a bizonyos “ismerjük meg a másikat” folyamatot. Egy bizonyos pont után az egész kapcsolat csak a szexről fog szólni, illetve arra fog korlátozódni. Neked és a partnerednek meg kell találnotok az egyensúlyt a hálószobában, és az azon kívül töltött idő között.

A siettetés következményei

Ha elsieted a dolgokat és egyből belecsapsz a lecsóba, az egész ismerkedési folyamatot rontod el, ami gyakran komoly problémákhoz, vagy akár szakításhoz is vezethet a kapcsolatban.

Ha tényleg akarsz adni magadnak egy esélyt arra, hogy valakivel kialakíthass egy komoly kapcsolatot, a legjobb, ha annyi időt töltesz a kiválasztott személlyel, amennyit csak lehet, hogy megismerjétek egymás személyiségét, érdeklődési körét, mielőtt még egymás testét tanulmányoznátok behatóan.

Hagyd magadon a nadrágot!

Ha ránézésre a Föld legdögösebb emberével vagy együtt, egy kis önmérséklet még akkor is a hasznodra válhat. Így legalább elkerülheted, hogy csak egy egyéjszakás kaland váljon belőled, és még egy esélyt is adsz magadnak egy komoly kapcsolatra.

Amikor meg kell történnie azt te és a partnered is érezni fogjátok, ráadásul sokkal, de sokkal job lesz, mint azt vártátok volna! Ha túl hamar ugrotok fejest az ágyba – főleg ha már egyből az első randin –, azzal szabotáljátok az egész randizási folyamatot. Ne hamarkodj el semmit!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását