2024. május 6. - Ivett, Frida

Vadítóan szexi: egy szál ingben!

Ne csak a kedvesed sorsát viseld a szíveden, hanem a ruháit is vedd fel egészen nyugodtan, hiszen a férfiak többsége szerint a nők vonzóak alsónadrágban és férfi ingben. Egy vadul lejátszódott éjszaka után a nők nem igazán szeretik felvenni a tegnapi ruhá
2008. december 27. szombat 09:50 - Hírextra
Ha már kiismerik magukat a lakásban, akkor maguk szerezik be a szexi holmikat, ha mégsem lennének járatosak a hőn áhított férfi otthonában, akkor kikunyerálják a ruhadarabokat.

A boxer nem csak szexi, de még kényelmes is. Sok nő ezt a darabot választja pizsoma gyanánt, mivel egy toppal kényelmes éjszakai ruházatul szolgál.

Az sem ritkaság mostanában, hogy a nők a végig kufircolt éjszaka után reggel, a férfi lakásából indulnak dolgozni, és ilyenkor kényszerűségből vagy sem, de férfi inget vesznek fel, ami sokszor fel sem tűnik az embereknek.

Kicsit hosszú az ujja, ezért a mandzsettát vissza kell hajtani, általában a hosszával is bajok vannak, mivel kicsit hosszabbra méretezték a másik nem számára. A méretek nem S-ek, M-esek vagy L-esek, hanem XL-esek. Végül is nem baj, minél nagyobb annál jobb, és ez nem csak az ágyban igaz. Egy kis fazonigazítás a férfi ruhadarabon és utána észre se lehet venni, hogy gondok lennének a mérettel.

A férfi a művelet közben csak ámul, hogy a kedvenc inge milyen jól passzol kedveséhez. Tündököl a nő is, az ing is, most hogy már hozzáérhetett ahhoz az emberhez, aki miatt pamut anyaga többször is könnycseppeket itatott fel.

Ne állj meg itt. Inkább lépj túl a boxeren és a flanel ingen, ásd elő a fiók mélyéről a kopott farmerját, a pulcsiját, ha otthon vagy, úgysem az a lényeg, hogy divatos legyen a ruha, amit viselsz, hanem hogy jól érezd magadat benne, és ezzel együtt imponáló benyomást nyújtsál a kedvesednek azokban a ruhákban, amiket ő is szívesen visel. Így akár együtt is hordhatjátok a nadrágot.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását