2024. május 19. - Ivó, Milán

A szlovákellenes kirohanás kiemelt ügy kéne, hogy legyen?

Gémesi Ferenc arra kérte a nyomozó hatóságokat, hogy kiemelten kezeljék a Magyarországi Szlovákok Szövetsége irodai postaládáján megjelent szlovákellenes feliratok ügyét - tájékoztatta a Miniszterelnöki Hivatal kisebbség- és nemzetpolitikáért felelős szak
2009. január 26. hétfő 17:15 - Hírextra
A szakállamtitkár - mint a közleményben olvasható - a leghatározottabban elítéli az ilyen és ehhez hasonló, kisebbségpolitikai és nemzetközi szempontból is egyértelműen káros, felelőtlen cselekményeket.

Gémesi Ferenc szerint az eset annál is megdöbbentőbb, mivel a szövetség január 23-án ünnepelte alakulásának 60. évfordulóját.

Az Új Szó január 24-én este értesült Imrich Fuhltól, a luno.hu magyarországi szlovák portál szerkesztőjétől arról, hogy gyalázkodó feliratok jelentek meg a Magyarországi Szlovákok Szövetségének Nagymező utcai székházánál lévő postaládán. A postaládán a következő feliratok olvashatók: "Meghaltok szlovák ge...ik", "Death for Slovakia"; "Vesszen Trianon!".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását