2024. május 17. - Paszkál

Miért ne szexelj szűz lánnyal?

A legtöbb férfi fantáziál arról, hogy egy ártatlan lányból ő csinál nőt. Megjelöli egy életre, hogy ő járt itt elsőként. A világon sok helyütt a szüzesség érték, akár pénzben is kifejezhető. Ám mielőtt nekilátnál a nemes vadnak, gondolkodj el egy kicsit!
2009. január 31. szombat 18:06 - Hírextra
1 – Extra felkészítő munka

A tapasztaltabb lányokkal ellenétben egy szűz tényleg nem tudja, hogy mi vár rá és annak milyennek kell lennie. Tehát meg kell őt győznöd és el kell tervezned az egészet magadban, hogy kellemes és örömteli legyen számára az első szex élménye. Minél idősebb, annál nehezebben veszed rá, hogy féltve őrzött kincsét neked adja. Egyszerűen meg kell felelned az összes elvárásának…

2 – Nem biztos, hogy biztos

Könnyen előfordulhat, hogy elszánja magát, ám az utolsó pillanatban, amikor éppen elmerülni készülsz benne, megállj-t parancsol. Nem csak egy pillanatra, hanem tényleg és azonnal. Így az összes addig belefektetett energiádat látod magad előtt elsuhanni. Még rosszabb a helyzet, ha szex után támad bűntudata és megbánja a dolgot. Egy fiatal lány erős érzelmeivel állsz szemben, mint például pánik, szomorúság, bűntudat és más neheze kezelhető, heves reakciók. Talán elképzelte, hogy mennyire tökéletes lesz és ehhez képest fájt és egészen más volt. Ha nem szeretsz síró lányt vigasztalni, ez nem a te műfajod!

3 – Lesz egy csajod

Valószínű, ha éppen most vetted el a szüzességét, hogy a barátnődnek tekinti magát és szerelmes beléd. Tehát, ha nem tervezted, hogy tovább randizol vele és nem érzel hasonlóképp iránta, ne fektesd le! Nagyon kevés lány képzeli el úgy az első szexet, hogy utána kidobják és nem hall az illető fiúról soha többet.

4 – Lehet ám, hogy nem túl ügyes

Mivel nincsenek tapasztalatai az ágyban, valószínűleg nem egy képzett prosti szintjén élveztet majd téged el. Természetesen kivételek vannak, hiszen tanulhatott ezt-azt petting közben is. Ám ha teljesen tapasztalatlan, nem valószínű, hogy számodra élvezetes lesz vele. Szóval érdemes inkább olyat választani, akinek volt ideje gyakorolni az ágyban.

5 – Még a lepedőt is kidobhatod

Nagy esélyed van egy szűzlánynál arra is, hogy a szűzhártya átszakításakor vérezzen. Ha nem bírod a vér látványát, szexelj inkább mással! A fájdalmon kívül a nem túl izgató takarítás is az esemény része, ha érintetlen lánnyal kefélsz.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását