2024. május 3. - Tímea, Irma

A vegákkal jobb a szex?

A botrányairól híres állatjogi szervezet, a PETA évek óta ledér hölgyekkel kampányol a szőrme viselés ellen. Hogy a nyakba akasztott tábla is ugyan olyan jól melegít-e mint a prém, azt a Hirextra sem tudja, de azt igen, hogy a női meztelenséget most a veg
2009. január 29. csütörtök 15:19 - Biga
Egy pucér cicával nem csak autót, életbiztosítást vagy ütvefúrót lehet eladni, hanem életstílust is. Hála az égnek, hogy ezt az egyszerű reklám trükköt Hitler vagy Sztálin még nem ismerte, máskülönben lehet, hogy a gimnazista történelemkönyvek kicsit másról szólnának és a borítójukon egy hatalmas cici flesselne, a bimbó körül horogkeresztes sormintával.

Azok, akik látták már a South Park 808. epizódját, jól tudják, hogy a PETA nem egyszer keveredett már így is, az állatokkal való közösülés rossz hírébe. Csak magának köszönheti, ha most én is az uborkával kezdek élcelődni, ám a legújabb promóanyag a készítők szerint nem erről szól.

A „borzasztóan szexuális” félperces anyag szereplői serény töknyalogatással, brokkoli masszázzsal, és újhagyma cirókkal akarnak odább pofozni nagyi disznótoros vájlingja mellől. Ha még ez sem lenne elég meggyőző, az egész cuccot a bugyogó dzsákudziba borítják, ahova aztán anyu is beszáll és jól meg is kevergeti. Hát… briliáns érvelés, az egyszer biztos.


'Veggie Love': PETA's Banned Super Bowl Ad


Azt, hogy a „dohányosok hülyék” és „súlyosan károsítják a…” már rég tudjuk, de azt, hogy a húsevőkkel rotyi a szex, ez valami egészen új. A PETA elmondása szerint, így próbálják meg rávenni az amerikai Super Bowl túlsúlyos nézőit, hogy változtassanak étrendjükön. Az anyagot több amerikai adó betiltotta, az NBC pedig csak akkor hajlandó leadni, ha a 30 másodperces tömény fertőt 8 helyen megvágják. Mit is lehetne ehhez még hozzátenni? Irány a krumpliföld!
Forrás: Southparkstudios.com / Fow NEWS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását