2024. május 17. - Paszkál

Maradt az elnök

A sajtótörvény módosítását kéri, valamint az önszerveződés erősítését tervezi a Magyar Lapkiadók Egyesülete, amely szerdai közgyűlésén negyedszer is Kázmér Juditot, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezető igazgatóját választotta elnökévé - áll a sze
2009. február 11. szerda 14:35 - Hírextra
"A nyomtatott sajtó meglévő problémáit a gazdasági válság várhatóan felerősíti, ezért a kiadóknak közösen, minden lehetséges módon fel kell lépniük a szakma érdekében" - áll a közleményben, amely megkerülhetetlennek nevezi a sajtótörvény megújítását.

A közgyűlés felhatalmazta az elnökséget, hogy lépéseket tegyen a sajtóalap lehetőségének megteremtéséért, valamint kidolgozza és széles szakmai körben vitára bocsássa a sajtóparlament koncepcióját.

Az elnökségben Demcsák Lajos, a Piac és Profit Kiadó Kft. kiadói igazgatója, Doktor Ferenc, az Adoc Semic Kiadói Kft. ügyvezető igazgatója, Hivatal Péter, az MTG Metro Gratis Kft. vezérigazgatója, Király Mária, az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. gazdasági igazgatója, Kovács Tibor, a Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt. elnök-vezérigazgatója, Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, Szabó György, a Sanoma Budapest Kiadói Zrt. vezérigazgatója és Szabó Miklós, az Inform Média Kft. ügyvezető igazgatója kapott helyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását