2024. május 20. - Bernát, Felícia

Durva! Sörösüveggel szexelnek a rendőrtisztin!

A rendőrtiszti hallgatói egyik este szado-mazo videót készítettek, saját és mások szórakoztatására. A durva felvételek az internetig jutottak, a tanulókat kirúgták.
2009. február 20. péntek 15:59 -
A magyar rendőrségről sosem alkottak túl jó véleményt az emberek, és hogy ez ne is változzon, arról az utánpótlás is gondoskodik.

A szex videót még december 21-én készítette a Rendőrtiszti Főiskola öt tanulója, és január 5-én jutottak el a felvételek az iskola vezetőséghez is, bár addigra már az összes tanuló láthatta a pikáns videót.

Pár unatkozó rendőrhallgató - számszerint kettő lány, és három fiú - egyik este úgy döntöttek, hogy pár üveg sör társaságában orgiát tartanak a kollégiumi szobájukban. A nagy csapatból természetesen a két lány, és még két fiú szexelt az egyik ágyon, míg magát operatőrnek képzelő haverjuk felvette a csoportos együttlétet.

Egymást többféleképpen, mindenképp fantáziadúsan elégítették ki, a két leányzó még az üres sörös üvegekkel is eljátszadozott, hátha jobb teljesítményre képesek, mint a férfiak.

Valakiken nem lehet segíteni...

A bajok akkor kezdődtek, amikor ezt a sokoldalú csoportos szexet tényleg felvette, sőt, még képeket is készített a biztonság kedvéért a kamerás fiú, hogy megörökíthesse ezt a fantasztikus eseményt. Biztosan akkor arra gondoltak, hogy vicces lesz majd ezeket visszanézni, és még a polcra is kitehetik a családi videó gyűjtemény mellé, de nem!

A sok-sok lúzernek nem esett le, hogy a felvételekkel vissza lehet élni, és vissza is szoktak vele élni az emberek. Erre már rengeteg példa volt, hogy a nem éppen a nagyközönségnek szánt videók rossz kezekbe kerülnek, ez most sem történt másként.

A kameraman nem sokat gondolkodott rajta, másnap reggel azonnal felnyomta a netre a pikáns homevideót. A lányok még szerettek volna utánajárni, hiszen józan állapotban kicsit cikinek tűntek azok a felvételek, valami derenget a kicsi agyukban a tegnap estéről.

Hiába, mire utolérték a srácot, a felvételeket már előszeretettel nézegették az emberek a világhálón.

Egyik felsőbb éves hallgató szerint a rendőrtisztin mindenkihez eljutott a pikáns felvétel.

Egy elfogult szülő, és az ítélet

Állítólag a felvételt készítő diák szülei rendőrök, és felháborodva rohanták le az intézmény. Nem igazán értik, hogy drága gyermeküket kirúgták egy ilyen csekély szexbotrány miatt. A szülők szerint az alatt a néhány hónap alatt, míg fiuk az intézmény tanulója volt, rengeteget változott pozitív irányba. Bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen lehetett előtte…

A rektorhelyettes is hozzánk hasonlóan gondolkozhat, mert nem áll szándékában visszavenni a szóban forgó fiút, de a többieket sem. Ráadásul az öt érintett tanuló önszántából hagyta el az intézményt, amiben semmi meglepő sincsen. Miután az egész iskola, a tanárokkal együttvéve látta a szado-mazo videót, ami után nem éppen kezet szorongatva gratuláltak az illetőknek, jobbnak látták angolosan távozni, hiszen senki sem szeret a közröhej tárgya lenni. A lányoknak még inkább ciki, gondolom, ezt nem kell magyarázni.

Ha mégsem távoztak volna önszántukból, akkor a fegyelmi vizsgálat eredménye után mindenképp menniük kellett volna.

-Nincs helye az ilyen tanulóknak a főiskolán. –nyilatkozta dr. Fórizs Sándor nyugalmazott rendőr dandártábornok.

A főiskola kérésére eltávolították az internetről a szex videót, és a képeket is, de sok tanuló még mindig féltve őrzi mobil telefonján az SM felvételeket.
Forrás: Blikk/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását