2024. május 6. - Ivett, Frida

10 dolog, amit a tanár utál hallani

Az itt következő listát egyetemi tanárok készítették, és olyan diákoknak ajánljuk, akik sehogy sem tudnak rájönni, miért vonyít az egész tanszék minden egyes alkalommal, amikor becsukódik mögöttük az ajtó. Ha úgy gondolod, anyádnak semmi köze a statisztik
2009. február 24. kedd 18:50 - Biga
A lista minden eleme élesben elhangzott, és mert itt olvashatsz róluk, az azt jelenti, hogy nem is egyszer. A tanári kommenteket zárójelben olvashatod. Előfordulhat, hogy a lista nem teljes, ezért nyitva hagyjuk az olyan olvasói bejelentések számára, amikor valaki az itt tárgyaltakon kívül mondott valami olyat, amitől a katedra mögött megindult a szülés.

10. Elnézést, tegnap nem tudtam órára jönni. Szóval, volt valami fontos? (Persze, hogy semmi, pajtás. Már megint itt álltam szembe a csoporttal, és triviális dolgokról jártattam szünet nélkül a számat. Mint mindig.)

9. Elvesztettem a kiosztmányomat. Hopsz, és a feladatlapomat is. Lenne olyan szíves, és elküldené e-mailben? (Persze! Amikor utoljára átolvastam a munkaköri leírásomat, láttam, hogy kutatnom és tanítanom kell, valamint a nyomodban lihegni és figyelni, nehogy mosatlanul edd meg az almádat.)



8. Átfuthatnánk még egyszer a dolgozatomat? (Gondolod, hogy elsőre nem volt elég traumatikus végig nyalnom az egészet?)

7. Elnézést, hogy késtem a leadandómmal. A kutyám megette a nyomtatómat. (Hmm.. Ideje lenne egy kis idomításnak. Számodra.)

6. Az egyik barátommal végig ugyanazon a lapon dolgoztunk. Hogy lehet, hogy én 4-est, ő pedig 5-öst kapott? (Azt leszámítva, hogy a barátod sokkal csinosabb nálad, te még hülyébb is vagy.)

5. Nekem most tényleg nagyon kell ez az 5-ös. (Ha az ötös osztogatás tényleg szükség kérdése lenne, akkor se neked, hanem a bukottaknak adnám. Nekik sokkal nagyobb szükségük van rá.)



4. Ez a 3-as teljesen elfogadhatatlan a számomra. Én egy 5-ös tanuló vagyok. (Kiscsillagom, ez sajnos nem az iWiW. Ha én téged a „büdösök” kategóriába raklak, akkor bizony ott is maradsz.)

3. Idén Szlovákiába megyek síelni, szóval előbb kell megírnom a ZH-t. (Oh, hát ez valóban kedves üzlet számomra is: Én majd megduplázom a javítgatásra szánt napjaimat, hogy te annál több minőségi időt tudj a szikrázó havon tölteni.)

2. Bármit megtennék, hogy 5-öst kapjak ebből a tárgyból! (Ezt éppenséggel nem minden tanár utálja hallani.)

1. Mi ez? Egy Négyes?! Jó pénzt fizettem ezért a sz*rért!
(No komment.)
Forrás: HirExtra / U. S. News
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2009. február 24. 20:09
Erről eszembe jutott valami cucc,ami iwiw falon terjengett egy időben. Nagyvonalakban a lényeg, hogy vizsgán a tanár kiosztja az A4-est, és mondja, hogy írják fel, név,szak. Erre valami szőke picsa megkérdezi, hogy Évszak?
Ezek után a tanár is viccesen reagál, évszak, időjárás, a műkörmöse telefonszáma, és a tegnapi barátok közt rövid sztorija, illetve a Duna vízállása Paksnál.
A csaj mindent felírt hibátlanul, csak a vízállást nem, mert arra azt írta, hogy "tudom ám, hogy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett folyik"

Erről ennyit, diplomája lesz
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását