2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elképesztő! Bochkor Gábor befolyásolja a történelem menetét!

Egek ura! Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea befolyásolják a történelem menetét! Hihetetlen! Elképesztő! Döbbenetes!
2009. február 26. csütörtök 10:59 - HírExtra
Interjú van Várkonyi Andreával a Borsban. Ezt muszáj leközölnünk: annyira fontos információkat tartalmaz, amelyek nélkül ember nem élhet.

Kívülről úgy látszik, hogy Gábor megszelídült, azaz boldog családapa lett az egykori macsóból. Ön is így látja? – teszi fel a mindenkit elképesztő méretekben érintő kérdést a kollega. Várkonyi válasza: „Igen, és hozzáteszem, hogy korábban sem volt ez másképp, csupán a sajtó szerette volna máshogy látni”. Szemetek! De olvassuk tovább Várkonyi Andreát, aki kereskedelmi TV-s műsorvezető, ezért nyilván semmi köze nincs, nem is lehet a szemét médiához. Azt mondja: „Harmonikus, szenvedélyes szerelemnek indult a kapcsolatunk, és a mai napig is az, amelyet Nóri születése tett egésszé, így váltunk egy családdá”. Annyira boldogok vagyunk, hogy az elmondhatatlan. A saját bajainkkal máris nem foglalkozunk, csak örvendezünk, hogy Várkonyinak jól megy. Juppíí!

Gondolták volna az elején, hogy ilyen hosszú távú és kiegyensúlyozott viszony alakulhat ki? – kérdezősködött a kollega tovább, s a könnyek már minden bizonnyal beleszöktek a szemekbe, amikor a kérdés elhangzott, annyira átérezni a törődést Várkonyi Andreával. A válasz a közérdek maga: „Nem gondolkodtunk, nem szőttünk terveket, hagytuk, hogy az érzéseink vezessenek bennünket. Napok, hetek, hónapok alatt derült ki, hogy egymáshoz tartozunk”.

Milyen kifutása lehet a kapcsolatuknak, készülhetünk-e esetleg egy újabb sztáresküvőre? – ennél a kérdésnél már a jövőre gondolunk, hiszen kell valamiről írni, s kell csigázni a kedélyeket. A válasz pont ezért lehangoló: „Nem készülünk, pontosabban én nem készülök esküvőre, érdekes, hogy ezt a Mr. és Mrs.-ben is megkérdezik tőlünk”. Igen, mindenki tudja, hogy mi az a miszter és miszisz. Aki nem, az műveletlen. De a döbbenet csak most jön: „Nem arról van szó, hogy Gábor nem akar elvenni, én nem vágyom már a házasságra. Körül lehet nézni, nemcsak a sztárvilágban, hanem máshol is: nagyon sok házasság végződik válással. Én már voltam férjnél, Gáborral és Nórival egy egységet alkotunk, és ezt egy papír nem teszi többé. Így vagyunk jól.”

Egek ura! Mit fog ehhez szólni Bochkor? Ez pedig borzasztóan fontos, mert befolyásolja a történelem menetét!
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását