2024. május 14. - Bonifác

Szenvedélyes csókok: a sztárok egymásnak estek a stúdióban!

Ha még nem tudtunk volna eleget a sztárokról, akkor most biztos, hogy minden kérdésünkre választ kaphatunk, a TV2 új műsorából.
2009. március 4. szerda 11:59 - HírExtra
A TV2 új műsora rengeteg érdekességet tartogat a kedves nézők számára. A Mr. és Mrs. – A sztárpár címre hallgató produkció stúdiójában elszabadultak a vágyak, a sztárok már-már teljesen egymásnak estek.

Nem zavarta őket a nagy számú nézőközönség sem, forró csókokat váltottak szerelmeikkel, és cseppet sem tűntek szégyenlősnek. Finom és szenvedélyes csókokkal kényeztették egymást, a jó válaszok miatt.

Várkonyi Andrea (33), a Tények műsorvezetőnője elárulta a napilapnak, hogy nagyon kíváncsi volt, hogy párja, Bochkor Gábor mennyire is ismeri őt.

- Abban biztos voltam, hogy engem nem ér majd meglepetés, hogy Gábor milyen is valójában. Szerencsére ő is bebizonyította, hogy férfi létére igenis oda tud figyelni. – mesélte vidáman Várkonyi Andrea, aki nagyon örült annak, hogy végre megmutathatta másik énjét is.

- Liptai Claudia (34) nagyon jó barátnőm, aki szerint azért jó ez a produkció, mert végre a hírességek megmutathatják másik oldalukat is. Én személy szerint vicces, laza ember vagyok, annak tartom magam, de a Tényekben nem lenne helyénvaló, ha így viselkednék. A show-ból egyébként az is kiderül, hogy kinek milyen szokásai vannak, amivel az őrületbe kergeti párját. – tette még hozzá a csinos műsorvezetőnő.

Többek között a műsorból kiderül, hogy Várkonyi Andi imádja a parfümöket, ezért minden napszakban másik illatot használ.

- Úgy tizenöt parfümöm van, de úgy ötöt-hatot használok általában. Nem szeretem ugyanis ugyanazt viselni a munkahelyemen és egy estélyen is.

Az érdekes információkon kívül, a sztárok testbeszéde is sokat elárul a párokról. Dr. Rusz Edit szexológus, a Blikk szakértője elemezte a párok viselkedését, és csókváltásaikat.

Szerinte Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor inkább zavarban volt a csók közben, de ez nem baj, valószínűleg zavarta őket a nézőközönség. Ezért ebben most kevesebb volt a szenvedély.

Rajtuk kívül még szerepelt a show-ban Kiss Zsuzsi Nacsa Olivérrel, az ő csókuk inkább az egymás iránti vágyat tükrözte. Míg Zana Mónika és Ganxsta Zolee erotikus, és szenvedélyes csókot váltottak. Balázs Klárit és Korda Györgyöt sem szabad kihagyni, akik meghitten szerették a másikat.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását