2024. május 14. - Bonifác

Nőnapra szeretettel: sok-sok szex!

Miért küzdesz, ha szexre kerül a sor? Minél vékonyabbnak akarsz tűnni a pasidon lovagolva? A frizurádért aggódsz? Netán a pasid orgazmusának akarsz fültanúja lenni, vagy az a cél, hogy minél többször élvezz el? Sokat elárul rólad!
2009. március 7. szombat 12:10 - HírExtra
Ha téged is csak a csúcs érdekel, ahelyett, hogy élveznéd a szexet, nem vagy egyedül. Sajnos. Igen, az élet legtöbb területén nem árt teljesítményorientáltnak lenni, de ha az ágyban mindkét fél erre törekszik, akkor az csak frusztrációhoz, idegességhez vezet, és általában a párkapcsolatot is tönkre teszi. Ráadásul kihagysz egy csodás élményt!

A már közhelynek számít, hogy az élet maga az utazás. De mivel közhely, igaz! Kultúrától is függ, hogy az emberek az eredményességet hajszolják, vagy kiélveznek minden egyes értékes pillanatot. Azt hiszem, az utóbbiak értékesebb életet hagynak hátra. Valahogy erre kell törekedni a szexben is!

Miért nem éri meg a gól-szex?


Ha csak a cél lebeg a szemed előtt, az érzékek szerepe minimálisra csökken. A férfiakat látványosabban nyomasztja a teljesítménykényszer, a nyomás akár férfiasságukat is veszélyeztetheti. Idő előtt élveznek el, hiszen egyfolytában aggódnak. És ha mindez nem elég, akkor jöjjön a legnagyobb gond, ami feleslegessé teszi az egész hercehurcát: csökkenti a nők orgazmusának esélyét.

A nők, akiknél a szex érzelmi és fizikai állapotukkal is összefügg, ha nem tudnak elélvezni, rögtön a kapcsolatban keresik a hibát.

Hogyan változtass?


A hiba tehát: a gól-szexben rossz helyen van a hangsúly. Ha azon kapod magad, hogy csak mész, mész előre, állj le egy pillanatra. Lassíts! (Valószínű az élet más területén sem ártana, de most az erotikáé a főszerep) Próbáld ki ezt a három tippet!

1. Fedezd fel újra a maszturbálás örömeit! Emlékszel még, amikor csak ízlelted magad, és órákon át izgattad a csiklódat? Akkor még fogalmad sem volt, mire kell a végén várni!

2. Koncentrálj a kezedre, illetve az érzékekre! Érintsd meg többször a partneredet, simogasd a péniszét!

3. Beszélj! Mondd el a párodnak, mit is érzel pontosan, amikor hozzád ér, és mire vágysz még! Azon kívül, hogy mindkettőtök fantáziája beindul, sokkal meghittebbé teszi az együttlétet!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását