2024. május 3. - Tímea, Irma

Egy kis szex télvíz idején

Mit is tehetnétek, ha odakint hideg van és hull a hó? Essetek egymásnak és dobjátok fel a szexet ezekkel az örjítően szexi trükkökkel!
2009. március 2. hétfő 09:05 - HírExtra
Vegyél a szádba egy szem fagyasztott szőlőt és egy kicsit melegítsd fel! Tartsd a fogaid között és finoman csúsztasd végig a nyakán, a mellbimbói körül és az ajkain! Végül használd a nyelved, hogy átadd a kéj hűs forrását neki!

Fejlesszétek a behatolás technikáját! Szex közben csak félig nyomja beléd a farkát, majd húzza ki és simogassa a csiklódat a végével! Amikor végül tövig nyomja, mozogjon körkörösen benned! Így teljesen becsavarodtok egymásba.

Misszionárius pózban, amikor benned van, mélyeszd a körmeidet a fenekébe és húzd erősen magad felé! A szenvedélyességed megörjíti majd!

Amikor kinyalja a puncidat, helyezkedj rá merőlegesen! Így a nyelve nem csak fel és le siklik a csiklódon, de könnyebben rajzolgathat is rá. Hálás lesz a kényelmesebb hozzáférésért, meglásd!


Miközben csókolóztok, nyalogasd és szopd a nyelvét! Garantált ígéret ez a jövőre nézve, amikor a farkával játszol majd így.Gyújtsd fel az érzékeit a kényeztető gondoskodásoddal! Vedd kezelésbe az egész testének minden egyes porcikáját! Borítsd őt csókokkal, az eredmény nem maradhat el!

Kutya pózban hatoljon beléd hátulról, eközben formázz az ujjaiddal „V”-t, majd nyomd erősen a szeméremajkaidra. Ezáltal a csiklódat is stimulálod, ráadásul így a farkának tapintása különös, izgató élmény lesz neked.

Változtassátok meg a behatolás szokásos szögét például azzal, hogy a lépcsőn csináljátok! Könnyen tudsz kapaszkodni és ha a feneked alá nyúl közben az egyik karjával, egészen kényelmes is lesz.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását