2024. június 7. - Róbert

Ocskay Gábor utolsó útja

Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a múlt kedden elhunyt sportolóról elnevezett jégcsarnokban.
2009. április 1. szerda 15:51 - HírExtra
A fehér koporsót az Alba Volán 19 utánpótláskorú játékosai állták körül. A ravatal fölött a mennyezetről függött a fehérvári klub és a magyar válogatott hokis visszavonultatott, 19-es számú meze.

A szurkolók búcsúztatása után Warvasovszky Tihamér polgármester, Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke, Török László, a gyászoló család barátja, sportriporter, valamint Spányi Antal megyés püspök mondott búcsúbeszédet.

A gyászolók kivetítőn Ocskay Gábor pályafutásának emlékezetes pillanatait nézhették meg.
Akik lerótták kegyeletüket, felültek a lelátóra, így hamarosan megtelt a 3500 néző befogadására alkalmas csarnok. A gyászolók a lelátóról a jégre dobálták a búcsú virágait.

A világbajnokságra készülő válogatott játékosai együtt búcsúztak el ifjabb Ocskaytól, míg legjobb barátja, a vele azonos támadósorban szereplő Palkovics Krisztián a többiektől külön.
A jégpályánál rendezett búcsúztatás után a szurkolók, játékos- és sporttársak, a város vezetői alkotta gyászoló tömeg átvonul a Béla úti temetőbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását