2024. június 1. - Tünde

Napközben nem lesz fűtés

Jó az idő, ezért napközben, 9 és 17 óra között szünetel a távfűtés Miskolcon; ahol mégis fáznak, ott nem kapcsolják ki a hőközpontokat - tájékoztatta Bereznayné Péntek Zsuzsanna, a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. szóvivője szombaton az MTI-t.
2009. április 4. szombat 11:00 - HírExtra
A borsodi megyeszékhelyen napközben már húsz fokot is mutatnak a hőmérők. A Mihő Kft. - tekintettel az átlaghőmérsékletre és a meteorológiai előrejelzésekre, amelyek további jó időt jeleznek - szombattól szakaszosan biztosítja a távfűtést - mondta a cég szóvivője, megjegyezve, hogy az esti, éjszakai órákra ismét felmelegítik a radiátorokat.

Miskolcon mintegy 32 ezer lakást és ezer intézményt fűt a Mihő. A szóvivő elmondta: amennyiben a közös képviselő jelzi, hogy továbbra is igényt tartanak a napközbeni fűtésre, azt biztosítják.

A korábbi jogszabály szerint április 15-ig tartott a fűtési szezon, ezt a határidőt azonban ma már nem kötelező betartani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását