2024. május 17. - Paszkál

Szijjártó: Totális reménytelenség az országnak

Mindaz, ami most zajlik a Bajnai-kormány létrehozása érdekében, a totális reménytelenséget jelenti Magyarország számára - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
2009. április 10. péntek 11:48 - HírExtra
Mint mondta, hónapok óta zajlik a végzetes időhúzás; pedig ha valamikor, akkor most lenne szükség hatékony intézkedésekre és valódi kormányzásra. "Azonban nem kormányzás folyik hónapok óta, hanem a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás és a válság félrekezelése" - fogalmazott. Hozzátette: azok a titkos egyezkedések, amelyek a hatalom megtartásáért zajlanak, az emberek háta mögött történnek, holott ez a válság az emberek életéről szól.

Álláspontja szerint az egyik oka annak, hogy a Bajnai-kormány létrehozásának körülményei a totális reménytelenséget jelentik Magyarország számára az, hogy valószínűleg ugyanazok az emberek fognak részt venni ebben a kormányban, akik a fő felelősei a jelenleg kialakult helyzetnek.

Továbbra is azok kormányoznak, akik a válság fő felelősei - összegzett Szijjártó Péter.
A tájékoztatón az Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő háza ellen tervezett merényletre - kérdésre válaszolva - úgy reagált: a Fidesz elutasítja az erőszak és a hazugság minden formáját. Hozzátette: a magyar kormány felelőssége, hogy biztosítsa a rendőrség számára azokat a feltételeket, amelyekkel a rendőrség is biztosítani tudja a közrendet és a köznyugalmat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását