2024. május 13. - Szervác, Imola

Hihetetlen! Győzikét Szűcs Jánosnak nézték!

Győzike találkozott a hasonmásával. Olyanok voltak mint két tojás. Sok közös van bennük, többek között mindketten zenészek. A történelmi találka után kölcsönösen tiszteletbeli testvérekké fogadták egymást.
2009. április 11. szombat 15:59 -
A népszerű énekes a minap találkozott Szűcs Jánossal. Győzike úgy megörült a néhány évvel fiatalabb hasonmásának, hogy örömében testvérévé fogadta. Ráadásul rendkívül hasonlítanak egymásra nemcsak testben, hanem lélekben is: János is letette névjegyét a magyar rapszakmában, így Győzővel a közös zenélést is fontolóra vették.

„Tíz éve vagyok a médiában, de még nem találkoztam olyan emberrel, aki hasonlítana rám" – újságolta az egyik bulvárlapnak boldogan Győzike, majd így folytatta: „Jancsin tényleg sok olyan külső vonás van, ami megtalálható rajtam is. Szinte úgy néz ki, mint én fiatalabb koromban, csak a bajusz hiányzik. Van azért különbség is köztünk: Jani nem roma, és kidolgozott a teste. Őszintén be kell vallanom, még nálam is sukárabb csávó. Mivel nem vagyunk rokonságban, ezért testvéremmé fogadom”.

A hasonlóságon kívül más is összefűzi a két sukár csávót, ugyanis:

„Jancsi adott egy cédét, amelyen rappel. Ha a dalai tényleg nagyon fainak, akkor a közös zenélés lehet a következő projekt. Hétfőn pedig megnézem a moziban az Álom.net című filmben, amelyben szerepel” – folytatta Győzike.

Szűcs Jánost korábban már többször nézték Győzikének. Elmondása szerint:

„Megállítottak már az utcán, hogy én vagyok-e Győzike, esetleg rokonok vagyunk. Ezek után szöget ütött a fejembe, hogy ki kéne használnunk a hasonlóságot. KP Jancsi néven évek óta fellépek, Győzinek adtam is egy válogatást a dalaimból. Ő egy ikon, amíg volt tévém, néztem a műsorát. Remélem, megtetszik neki a produkcióm, és közösen összehozhatunk néhány számot. A rap mellett a filmezés is érdekel, egy véletlen folytán kerültem az Álom.netbe. Unalmamban jelentkeztem a válogatásra, de elsőre beválasztottak”.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 12. 09:50
Egy is sok belőle,de hogy még egy??-rengeteg.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását