2024. május 18. - Erik, Alexandra

Már gyülekeznek a tüntetők

Gyülekeznek az Országgyűlés feloszlatását és az előre hozott választások kiírását követelő demonstráció résztvevői a Parlament előtti Kossuth térnél; az Országházban kedden tárgyalnak a képviselők a Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel szembeni bizalmatlansági indítványról és Bajnai Gordon kormányfővé választásáról.
2009. április 14. kedd 12:04 - HírExtra
Az MTI helyszínen lévő tudósítói szerint 11 óra után már 150-200 lehettek a téren, köztük a Magyar Gárda tagjai is, a gyülekezőknél árpádsávos és nemzeti színű lobogók vannak. A nemzeti színű transzparensekkel díszített színpadot a Kossuth tér és az Alkotmány utca kereszteződésében állították fel a szervezők, a transzparenseken előre hozott választásokat követelnek.

A Parlament udvarán rendőrök várakoznak, valamint tíz rendőrségi csapatszállító teherautót, több rendőrségi buszt és mikrobuszt is látni. A Parlament környékét már korábban kordonnal zárta el a rendőrség, a környező utcákban is rendőri csapatok várakoznak. A vaskorlátokat a villamossínekkel párhuzamosan rakták le, az Országház előtti parkot sem lehet már megközelíteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását