2024. május 18. - Erik, Alexandra

Lemond tisztségéről a leendő miniszter

A leendő önkormányzati miniszter lemond a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöki posztjáról, ám arról még nem döntött, megőrzi-e megyei és települési szintű önkormányzati képviselői mandátumait.
2009. április 15. szerda 15:47 - HírExtra
Az Országgyűlés szakbizottságának ülését követően az MTI azt kérdezte Varga Zoltánról, miniszteri kinevezése után lemond-e valamelyik képviselői, vagy egyéb más testületben betöltött mandátumáról.

Varga Zoltán jelenleg Orosháza és Békés megye önkormányzatának is képviselője, valamint a regionális fejlesztési tanácsban is elnöki posztot tölt be.

A miniszterjelölt azt közölte: ahogy megkapja miniszteri megbízólevelét, megszűnik a regionális fejlesztési tanács elnöki posztja, mert az összeférhetetlen a miniszterségével.

Elmondta azt is, nem döntött még arról, hogy valamelyik önkormányzati képviselői mandátumáról lemond-e. Mint mondta, döntése előtt egyeztetni fog a mandátumot adó helyi szervezetekkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását