2024. május 6. - Ivett, Frida

Sokkoló! Szándékosan fertőzött AIDS-szel a népszerű énekesnő!

Németország egyik legnépszerűbb énekesnője, Nadja Benaissa a vádak szerint szándékosan fertőzött meg három férfit a halálos HIV-vírussal.
2009. április 15. szerda 14:59 - HírExtra
Azt mindig is tudtuk, hogy a színpad mögött egy egészen más világ áll, de amit Nadja Benaissa művelt magánéletében, az már túllépett az egyszerű botrányokon. A No Angels nevezetű német lánybanda énekesnőjét azzal vádolják, hogy három férfival szeretkezett, miközben tudatában volt, hogy hordozója a gyilkos HIV-vírusnak.

Az ügyészség információ szerint Nadja 2004 és 2006 között három férfival közösült mindenféle védekezés nélkül, s egyikükkel sem közölte betegségét. Az énekesnő a vádak szerint tisztában volt azzal, hogy az AIDS kialakulásáért felelős HIV-vírus hordozója – ha bűnössége bebizonyosodik, súlyos testi sértés miatt akár 10 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

A 27 éves Nadja Benaissa 2000-ben robbant be a popiparba a No Angels német lánybandával, majd 2006-ban megjelent szólólemeze is hatalmas siker lett. Most azonban úgy tűnik, mégsem tehetsége miatt fog emlékezni rá a világ, főleg nem a három ominózus férfirajongója…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását