2024. május 6. - Ivett, Frida

Kiderült! Benkő Dániel végre őszintén vallott édesapjáról!

Bármennyire is hihetetlen, Benkő Dániel édesapja komoly táncos volt. A fia meg egy komoly celeb lett. Megdöbbentő részletek Benkő édesapjáról!
2009. április 21. kedd 08:49 - HírExtra
Benkő Dániel szülei – bármennyire is hihetetlen – komoly versenytáncosok voltak. Például ők alapították meg a magyar versenytáncos szövetséget 1957-ben, sőt a meztelen-gagyi lantművész édesanyja alakjáról mintázták a szervezet pecsétjét. Édesapja pedig állítólag bejutott egy világhírű előadó tánckarába!

– Apu éppen Párizsban a Champs-Élysées-n sétált, amikor látta, hogy egy épület előtt 200 méteres sor áll – mesélte a sokat megélt celeb az érdekes történetet az RTL Klubnak. – Megkérdezte, mi az oka ennek a tömegnek, és megtudta, hogy éppen Joséphin Baker, a Fekete Vénusz tart válogatást, négy férfi táncosra van szüksége. Apu beállt a sorba és bekerült a négyfős tánckarba – magyarázta Benkő apja hihetetlen sikereit.

A lantos édesapja, Benkő Márton tiszteletére egyébként máig rendeznek táncos emlékversenyt Magyarországon. Csoda hát, hogy maga Benkő is megszerette a táncot? Sőt a női nem iránti rajongását egybefonva a tánc szeretetével még saját formációt is alakított Dániel’s Angelsnéven (a héttagú csapatban például Südi Iringó is táncolt).

Úgy néz ki azonban, hogy Benkő Dániel manapság már átpártolt más, hasonlóan nagy örömöket okozó művészetekhez: zenél, fest, szobrászkodik, sőt nemsokára egy pornófilm rendezésében is szerepet fog vállalni.

Biztosan nagyon büszke lenne rá édesapja…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását