2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kaká megdöbbent - mitől esett le a brazil sztár álla? - videóval!

Végre egy belevaló nő! Freire Szilvia szépségkirálynőnk olyat mutatott tegnap este Kakának, amivel igencsak meglepte a brazil sztárfocistát.
2009. április 23. csütörtök 20:29 - HírExtra
Freire Szilvi azon kevés magyar lányok közé tartozik, akik tudnak újat mutatni Kakának, a tegnap az AC Milannal hazánkban járt brazil futballsztárnak. Gyönyörű szépségkirálynőnknek ugyanis van egy óriási előnye a többi csinos lánnyal szemben, nevezetesen hogy kiválóan beszél portugálul. Freire Szilvi volt ugyanis az a szerencsés, aki a Magyar Ligaválogatott-AC Milan mérkőzés kezdőrúgása előtt átadhatta Kakának a neki szánt tortát, s megvillanthatta páratlan nyelvtehetségét.

– Nagyon izgultam a találkozás előtt. Azt tudtam, hogy brazil és nagyon örültem annak, hogy beszélhetek majd hozzá portugálul. Úgy láttam meglepődött, amikor portugálul azt mondtam neki: Sok boldogságot a 27. születésnapod alkalmából! Visszanézett, elmosolyodott, és megköszönte – mondta Freire Szilvi az RTL Klubnak.

Ha kíváncsi Freire Szilvi és Kaká közös jelenetére, vagy csak egyszerűen szeretné megnézni a gálameccs góljait mindenképpen nézze meg az alábbi videót - íme a Ligaválogatott-AC Milan meccs összefoglalója!

A szépséges Szilvi azonban nem elégedett meg ennyivel. Ha már egyszer hemzsegtek a portugál anyanyelvű sztárok a stadionban úgy döntött, hogy a meccs után Ronaldinhót is leszólítja. Azt kérdezte tőle, hogy hogyan érzi magát a „nagy csata” végén. Roni azonban – nem meglepő módon – igencsak szűkszavú volt, de azért örömmel válaszolta: „minden jól ment”. Persze egy gyönyörű ruhában csillogó gyönyörű lánynak ki tudna ellenállni?

– Felpróbáltam négy ruhát, de nem tartott sokáig a válogatás, gyorsan szoktam dönteni arról, mit veszek fel. Egyedül arra kellett figyelnem, hogy nem léphettem tűsarkúban a pályára, ezért balerinacipőbe bújtam – tette hozzá Szilvi.

2008 legszebb magyar lányának azonban még a brazil sztárok sem bizonyultak elegendőnek. Természetesen Beckham sem úszta meg a stadion leggyönyörűbb rajongóját, telefonjával készíttetett közös képet magáról és Becksről.

Az egésszel csak az a baj, hogy egyrészt ezek a sztárok láttak már annyi csodaszép nőt szerte a világon, hogy alighanem immunissá váltak rájuk, másrészt pedig ránézésre is annyira fáradtak voltak a milanos játékosok, hogy alighanem benne is csak a felajzott rajongót látták…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását