2024. május 19. - Ivó, Milán

Újabb anti-sztrájkolók

A debreceni orvoscentrumban és a Kenézy Gyula Kórházban nem sztrájkolnak pénteken, bár szolidárisak a LIGA-sztrájkkal - mondták el az MTI érdeklődésére a helyi szakszervezeti vezetők szerdán.
2009. május 6. szerda 19:55 - HírExtra
A Kenézy Kórházban ennek jeléül kitűzik a kék zászlót, a dolgozók pedig kék szalaggal vállalnak szolidaritást a sztrájkolókkal - közölte Boros Miklós szakszervezeti titkár.

Bulyovszky István, a berettyóújfalui Tisza István Kórház főigazgatója szerint náluk sem lesz sztrájk, azt nem jelezte a szakszervezet. Ezt erősítette meg a belgyógyászati osztály vezető főorvosa is.

Zilahi-Sebess Géza, a Hajdú Volán Zrt. vezérigazgatója sem tud készülő munkabeszüntetésről, az ottani szakszervezet nem csatlakozott a LIGA sztrájkjához.

A Volánnál elsősorban a menetrendek betartását tartják a legfontosabbnak, s közlekedtetik a szerződött különjáratokat is. A vezérigazgató szerint ugyanakkor 3-4 autóbuszt tudnak biztosítani a kieső vasúti járatok esetleges pótlására.

A MÁV-val szerződésük van ilyen esetekre, de a vasúttársaság még nem jelezte az igényeit - tette hozzá a Volán vezérigazgatója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását