2024. május 19. - Ivó, Milán

Hagyó: A rendeletet be is kell tartatni

Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes a budapesti teherforgalmi és parkolási rendelet szigorú és következetes betartatása, ellenőrzése érdekében levélben fordult a kerületi polgármesterekhez, Budapest rendőrfőkapitányához és a kerületi rendőrkapitányokhoz.
2009. május 11. hétfő 14:04 - HírExtra
Hagyó Miklós levelében, amelyet a fővárosi és a kerületi közterület-felügyeletek vezetőihez is eljuttatott, azt írta, hogy a teherautósok visszaélései felháborítóak. Például egy nemrégiben lefolytatott ellenőrzésből kiderült: a megállított nehézgépjárművek 90 százaléka nem rendelkezett behajtási hozzájárulással és a maradék 10 százalék engedélye sem az adott útvonalra szólt - olvasható a hétfőn az MTI-nek is megküldött levélben.

A főpolgármester-helyettes szerint ezek a szabálytalanságok elfogadhatatlanok, mert a közlekedési eredetű környezetszennyezés 70 százalékáért a nehézgépjárművek a felelősek.
A főpolgármester-helyettes arra kérte a címzetteket, hogy valamennyi rendelkezésükre álló eszközzel a lehető legszigorúbban, leghamarabb lépjenek fel a szabályszegők ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

rega
2009. május 11. 15:07
Engem ez a cikk háborít fel, de nagyon. A főváros úgy hozza az idióta rendeleteit, hogy már arra sem figyel, hogy ésszerű, életszerű legyen. Ezek a típusú rendeletek kizárólag a főváros, és az állam iszonyú kapzsiságát elégítik ki. Most már semmi sem számít nekik. Nagyon sok fuvarozót tönkretettek, családok megélhetését vették el.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását