2024. május 20. - Bernát, Felícia

Topless csajok a miniszterelnök körül

Tovább dagad a botrány Silvio Berlusconi olasz kormányfő magánélete körül. Immár nemcsak Noemi Letizia 18. születésnapi partiján való részvétele és a lánnyal való kapcsolata borzolja a kedélyeket, hanem azok a felvételek is, amelyeken állítólag toplessben mulató ifjú hölgyek is láthatók.
2009. június 1. hétfő 08:09 - HírExtra
A sziget csendőrsége szombaton délután házkutatást tartott a római ügyészség parancsára Antonello Zappadu fotós olbiai lakásán és elkobozta a képeket, amelyek Berlusconi Villa Certosa nevű házában készültek újévkor.

Az ügyészség azután intézkedett, hogy maga a kormányfő fordult a személyiségi jogokat is védő hatósághoz. A fotóst azzal gyanúsítják, hogy el akarta adni ezeket a képeket.

A La Repubblica internetes kiadásában idézi Zappadut, aki szerint a mintegy 300 fotó több alkalommal és több helyszínen készült, de a digitális technika segítségével felismerhetetlenné tette az azokon látható személyek arcát, beleértve azokat, akik "kiskorúaknak" látszanak - éppen azért, hogy se a magánélethez való jogot, sem pedig a kiskorúakra vonatkozó törvényeket ne sértse meg.

Nicolo Ghedini, Berlusconi ügyvédje "alaptalannak" nevezte Zappadu vádjait, szerinte a kormányfőről és társaságáról készült fotók "teljesen normális szituációkat" mutatnak be, és nem voltak kiskorúak sem, kivéve az akkori cseh miniszterelnök, Mirek Topolánek kisgyermekeit. Maga a kormányfő ismét az ellene folyó összeesküvésekről beszélt a tulajdonában lévő lapok hasábjain.

Az ügy máris kiváltotta a baloldali ellenzék felháborodását. Albertina Soliani és Roberto di Giovanpaolo, a Demokrata Párt szenátorai parlamenti interpellációt jelentettek be.

Berlusconi még csütörtökön a kormányfői palotában, a római Chigiben tv-kamerák előtt tagadta, hogy "tisztázatlan viszonyba" keveredett Noemi Letiziával. Kijelentette: kész gyermekei életére is megesküdni és lemondana, ha hazugságon kapnák.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását