2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kórházban a megasztár!

Kórházba szállították gyengélkedés miatt, az angol tehetségkutató ezüstérmesét. A hírek szerint a skót, aranytorkú asszonyhoz kimerültség miatt kellett kihívni az mentőket.
2009. június 2. kedd 14:00 - HírExtra
Kórházba szállították Susan Boyle-t, a Britain’s Got Talent döntősét. A munkanélküli skót asszony nem bírta elviselni a rá nehezedő nyomást a verseny miatt és összeomlott. Otthonában szinte mindenki meg volt győződve arról, hogy simán nyerni fogja a versenyt, ennek ellenére csak a képzeletbeli dobogó második fokára állhatott fel.

Az eredményhirdetés után különösen kezdett viselkedni, nehezen kapkodta a levegőt, és a műsor szervezői jobbnak látták, hogyha kihívják hozzá az orvost. Ezután a mentő kórházba szállította.
Susan azt sem tudta, hogy hol van!- Mondta rémülten egy szemanú.

Találgatják, hogy mi lehetett a rosszullét oka? Talán, hogy az asszonyt kimerítette, hogy hirtelen ismerté vált, hogy lépten-nyomon megállítják az utcán autogrammot kéni. Mások szerint a családtagjaival veszett össze. A lényeg, hogy a helyzet nem aggasztó, és a napokban ellhagyhatja a megasztár a gyengélkedőt.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását