2024. május 13. - Szervác, Imola

Bajnai, az örömhozó

A kormány első 50 napja az egyensúly és bizalomteremtés jegyében telt el, s a növekedés érdekében megvalósuló élőmunka tehercsökkentés nyomán 2010-ben a munkavállalók 91 százaléka, 5 millió forintos határig az alsó, 17 százalékos szja-kulcs szerint fog adózni.
2009. június 9. kedd 15:41 - HírExtra
A jövő évi adóváltozások nyomán a négy százalékos társasági különadó megszűnik, ugyanakkor a 19 százalékra emelkedő társasági adóban érvényesíteni lehet beruházási, fejlesztési kedvezményeket - jelentette ki Bajnai Gordon.

A miniszterelnök közölte: 2010-ben az 5 százalékos járulékcsökkentés 300 milliárd forinttal, a tételes egészségügyi hozzájárulás megszüntetése 60 milliárddal, a társasági adó változtatása 50 milliárddal, összesen tehát 400 milliárd forinttal csökkenti a vállalkozások adóterheit.

Futó Péter elnök bejelentette, hogy az MGYOSZ egymillió forinttal támogatja a kormány múlt héten létrehozott krízis alapját, amely a leginkább rászorult családokat segíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását