2024. május 18. - Erik, Alexandra

Döbbenet! Összeomlott a megasztáros énekesnő!

Rájár a rúd Oláh Ibolyára: az egykori megasztáros énekesnő hónapok óta súlyos betegséggel küzd, s 10 kilót fogyott. De miért került padlóra?
2009. június 11. csütörtök 10:19 - HírExtra
Nincsen minden rendben Oláh Ibolyával. Sőt! Mostanában rengeteg időt tölt orvosi vizsgálatokon és eszméletlen mennyiségű gyógyszert kell szednie. Vajon mitől omlott össze a Tiszadobra visszaköltöző exmegasztáros?

– Először azt hittem, hogy a stressz miatt rossz a közérzetem, de ahogy teltek-múltak a hetek, egyre rosszabbul éreztem magam – mondta a Blikk című bulvárlapnak Ibolya. – Végül orvoshoz fordultam, és kiderült, hogy gyomorbetegségem van. Már legalább tíz kilót fogytam – tette hozzá az énekesnő.

Ráadásul Oláhra egyre gyakrabban törnek köhögőrohamok is – persze aki hét éves kora óta dohányzik, az ezen ne csodálkozzon. S ha mindez még nem lenne elég: Ibolya komoly anyagi gondokkal is küzd.

– Nehéz időszakomat élem. Egyre kevesebb felkérést kapok. Nem akarok visszamenni takarítónőnek – nyilatkozta az énekesnő, s mindezt alátámasztandó elárulta, hogy ha minden jól megy, októberre elkészül új albuma.

Csakhogy az sem biztos, hogy ilyen állapotban képes lesz elkészíteni a lemezt…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

d.a.angela
2009. június 11. 11:21
Ja, érdekes, hogy a celebek közül egyre többen mennek tönkre idegileg. Kis időre híresek lesznek, aztán mikor elfogy a pénz, a szereplés, kiakadnak. Előbb-utóbb mindegyik idejut, mert már akik tényleg letettek az asztalra valamit is hamar lefutnak. (lsd. Vágó István) Akik most vannak a csúcson is számíthatnak erre, mert valamikor ők is elérkeznek ide... csak pár év, v. pár hónap, v. 10-20 év és már nem kellenek. De ezalatt sokat keresnek és ha van eszük elteszik a pénzt, takarékoskodnak. Még mindig jobb helyzetbe vannak, mint akiknek 2 kezi munkából kell megélniük. És azok mindennap megélhetési gondokkal küzdenek, mégsem nyiffannak ki kidegileg.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását